بیماری زونا در چشم Options
بیماری زونا در چشم Options
Blog Article
خطر بروز درد بعد از زونا در افرادی که در طول مدت ابتلاء به این بیماری، درد شدید داشتهاند و یا در افرادی که دچار اختلال اعصاب حسی هستند و نیز در افراد سالخورده، بیشتر است.
لیستی از مراقبتهای مهم و حیاتی
این واکسن به پیشگیری از علائم شدید و عوارض مرتبط با زونا کمک میکند.
داروهای ضد ویروس، در صورتی که ظرف یک تا سه روز بعد از شروع علائم زونا مصرف شوند، میتوانند در کاهش درد و طول دوره علائم بیماری تأثیر داشته باشند. آسیکلوویر ۸۰۰ میلیگرم، دارویی است که اغلب برای زونا تجویز میشود و باید به مدت ۷ روز و هر روز ۵ بار مصرف شود.
● خیر، واکسن شینگریکس نمیتواند باعث زونا شود. با توجه به اقدام ایمن سازی، واکسن شینگریکس تنها حاوی مقدار کمی از ویروس هرپس زوستر است و حاوی ویروس زنده نیست.
پس از بروز تاول ها برای تسكین درد بهتر است به نكات زیر توجه كرد:
بیماری زونا چیست و چگونه درمان میشود؟ (بههمراه ویدیو)
● زونا یک عفونت ناشی از ویروس واریسلا زوستر است که همان ویروس عامل آبله مرغان است.
● پزشکان معمولاً با بررسی بثورات و تاولها زونا را تشخیص میدهند. همچنین خطرات بیماری زونا برای زنان باردار سؤالاتی در مورد سابقه پزشکیتان میپرسند.
واکسینه شدن میتواند از بروز علائم و زخمهای زونا و ضایعات پوستی شدید آن پیشگیری کند.
در کنار معاینه کامل فیزیکی و بررسی سوابق پزشکی بیمار، ممکن است از آزمایشهای تشخیصی زیر هم برای تشخیص بیماری زونا استفاده شود:
برای مراجعه به پزشک در زمان بروز مشکلات پوست و مو یا انجام اقدامات زیبایی، نیاز است که بدانید تخصص پوست و مو چیست و…
با توجه به عود مکرر ضایعات جهت بررسی به متخصص پوست مراجعه کنید
در صورتی که گوش یا اطراف آن درگیر زونا شد، سریعاً باید به پزشک خود مراجعه کنید؛ زیرا در صورت عدم درمان منجر به سندرم رامسی هانت میشود و با علائم زیر همراه است: